26 Ιουν 2009

Το ΠΑΣΟΚ πήρε το μήνυμα των Ευρωεκλογών

Στην εκτίμηση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αναφέρεται ότι η επίθεση που έχει ξεκινήσει από το 2007 με συνεχείς προβοκάτσιες εναντίον του ΚΚΕ αποκρούστηκε μεν με σχετική επιτυχία, κατάφερε ωστόσο να ανακόψει, έστω και λίγο, τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί μέσα στην κοινωνία υπέρ του Κόμματος και της δράσης του, ή τουλάχιστον την έκφρασή της και στα εκλογικά αποτελέσματα.

Όπως φαίνεται και από την εισήγηση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αυτή η προβοκατόρικη τακτική εκτιμούν ότι απέδωσε κάποιους καρπούς. Εντελώς τυχαία λοιπόν, μερικές μέρες μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου βρέθηκε και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ο Πάγκαλος, να ξαναπιάνει το γνωστό τροπάρι για τα οικονομικά του ΚΚΕ και την άρνηση ελέγχου τους.

Τώρα όμως δεν έχουμε προεκλογική περίοδο, οπότε του πετάξαμε στη μούρη την τελευταία Έκθεση Ορκωτών Λογιστών για τον ισολογισμό του Κόμματος, καθώς και την Έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων της Βουλής.
Ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση...

ΥΓ1. Εκεί στο Κίνημα έχουν βρει πού πήγαν τα 1.000.000 μάρκα;

ΥΓ2. Οι Κ. Βρεττός (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ) και Β. Αποστολάτος (Βουλευτής ΛΑΟΣ) που συνυπογράφουν την Έκθεση της Βουλής θα διαγραφούν από τα κόμματά τους επειδή δεν φρόντισαν να ενημερώσουν για αυτή τους "κύριους" Πάγκαλο και Καρατζαφέρη;

ΥΓ3. Ο δημοσιογραφίσκος της ΝΕΤ που σχολίασε ότι "σε κάποιον με τόσο μεγάλο ταλέντο συγχωρούνται τα πάντα" θα πήγαινε να αφήσει τα παιδιά του να περάσουν το καλοκαίρι τους στο ράντσο του Michael Jackson;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να πάρεις απάντηση σε κάποιο από τα ερωτήματα που βάζεις.

Πολιτικά (μόνο;) ηλίθιοι είναι ...

Μακάκες, όμως ;;;

Γεια και χαρά !

Σ.Π. είπε...

Ρητορικά τα ερωτήματα, οπότε οι απαντήσεις είναι αυτονόητες.

Πολιτικά ηλίθιοι πάντως δεν είναι. Απλώς έχουν πλήρη συνείδηση του ταξικού στρατοπέδου που έχουν επιλέξει, άρα και του ταξικού τους αντιπάλου.