30 Οκτ 2009

Ελλείψει χρόνου .... παραπομπή

Είχα γράψει στο post μου μετά τις εκλογές ότι περισσότερα σχόλια και εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα του ΚΚΕ θα αναφέρω σε επόμενο post. Δυστυχώς όμως χρόνος για αυτό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Υπάρχει όμως το πολύ ενδιαφέρον post του Κάποιου που Σκέφτεται που λίγο πολύ εκφράζει όλα όσα ήθελα να γράψω και εγώ.

Εξίσου ενδιαφέρων με το post είναι και ο διάλογος που ακολουθεί στα σχόλια. Πολλοί ξεμπροστιάζονται εκεί...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω κατά καιρούς σχολιάσει στο «Κάποιος….» και ξέρω τι εννοείς. Όντως, πολλοί έχουν ξεμπροσταστεί εκεί!!! Έχω πολύ καλή γνώμη για τον «Κ.» και πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι χρειάζεται στήριξη. Κρίνοντας από τα γραπτά σου, το θεωρώ κρίμα που δεν συμμετέχεις σ’ αυτούς τους διαλόγους… Θα πεις δεν μου πέφτει λόγος. Από την άλλη όμως βλέπω ότι οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι και το «φόρτε» του «Κ.»!!!

StratPap είπε...

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η μη συμμετοχή μου στους διάφορους διαλόγους που αναπτύσσονται μέσω των σχολίων στα blogs δεν έχει να κάνει ούτε με το επίπεδο γραφής, ούτε είναι θέμα δημόσιων σχέσεων του blogger. Απλώς, όπως φαίνεται και από τη συχνότητα που postάρω, ο χρόνος είναι ελάχιστος και συνήθως το μόνο που μου επιτρέπει είναι να παίρνω μια μικρή γεύση από το τι γράφεται στην κόκκινη blogόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διάλογο πάνω στα γραπτά του "Κ." που ξεφεύγουν από τη λογική και το επίπεδο ενός απλού σχόλιου ή μιας σύντομης σκέψης.

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα κατανοητό!
Καλά λόγια έχω να πω και για την αισθητική του μπλογκ σου…