20 Δεκ 2009

Γυμνοσάλιαγκες και σκυλάκια

Μετά τους γυμνοσάλιαγκες τύπου Παναγόπουλου (ξανα)βγήκαν στην επιφάνεια και τα His Master's Voice σκυλάκια τύπου Μανώλη Καψή.

Αντιγράφω το δελτίο τύπου του ΠΑΜΕ:

Η "ντουντούκα του ΠΑΣΟΚ"

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη ντουντούκα του ΠΑΣΟΚ και υπερασπιστή της αντιλαϊκής πολιτικής και των συμφερόντων των ιδιοκτητών του ΜΕΓΚΑ, τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή. Ο κύριος αυτός σε τηλεφωνική παρέμβαση του ΠΑΜΕ για την αποσιώπηση της κινητοποίησης της 17 Δεκέμβρη, απάντησε: «έτσι γουστάρουμε να σας προκαλούμε, και να μη σας δείχνουμε ποτέ. Έτσι θα κάνει το ΜΕΓΚΑ από εδώ και πέρα».

Δηλώνουμε προς την διοίκηση του ΜΕΓΚΑ και τον χρυσοπληρωμένο δημοσιογράφο της εργοδοσίας ότι οι απειλές στο ταξικό εργατικό κίνημα δεν πιάνουν. Οι χιλιάδες των απεργών στις 17 Δεκέμβρη, αυτό το ορμητικό ποτάμι κατά της αντεργατικής πολιτικής θα έρθει η ώρα που θα συμπαρασύρει στο δρόμο όλους τους κοντυλοφόρους και τα τσιράκια της εργοδοσίας και των πολιτικών της εκφραστών.

Να προσέχουν μόνο οι γυμνοσάλιαγκες και τα σκυλάκια γιατί το μέλλον επιφυλάσσει στους μεν να γίνουν μια άμορφη γλοιώδης μάζα κάτω από την μπότα της εργατικής τάξη, στους δε να τους μαζέψει ο ταξικός μπόγιας.
 
ΥΓ. Πόσο περήφανος μπορεί να νοιώθει κάποιος που έχει ξεπεράσει σε γλίτσα τον Πρωτόπαππα και σε ξεπούλημα των εργατών τον Πολυζωγόπουλο;
 
ΥΓ2. Αναμένω με αγωνία τα σχόλια επί του δελτίου τύπου όλων αυτών που θίχτηκε η "δημοκρατική τους ευαισθησία" από την "αντιδημοκρατική" παρέμβαση του ΠΑΜΕ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: